Volkswagen Golf V: centrale vergrendeling links achter sluit niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo

De centrale vergrendeling van de la portier werkt niet goed, als hij met de afstandbediening gesloten word gaat hij la niet op slot, als je dan de portier van buitenaf opent gaat het alarm af. Als je de portieren weer van slot af doet met de afstandbediening dan hoor je dat hij het la slot wel bediend maar je hoort niets als je hem op slot doet. Het rare is dat als je in de auto zit en je bediend de cv met de schakelaar dan werkt het la deurslot wel goed.
We hebben de module uitgelezen en geeft geen storing de bekabeling is in orde, als je de meetwaarden bekijkt dan blijft het la portier op safe staan en de andere portieren zie je wisselen met vergrendeld en ontgrendeld als deze bediend worden.
Ik denk zelf dat het slotblok la kapot is maar hoe kan het dan dat hij van binnenuit wel sluit op de cv? of zou het misschien de module kunnen zijn dat die denkt dat de portier al op slot zit.

bij voorbaat dank

A Wouters

Geplaatst door A Wouters (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

romeoraf (0) PRO, 14 jaar geleden

portierslot vervangen, komt wel vaker voor.

A Wouters (0) PRO, 14 jaar geleden

Oke bedankt ga ik morgen bestellen dan

Bert deLeeuw (0) PRO, 14 jaar geleden

De stekkers in de middenstijl willen ook nog wel eens oxideren er blijft soms water in het rubber staan ik heb dat al eens een paar keer gehad met volkswagens.

Suc6 Bert.

UrQuattro (0), 14 jaar geleden

[quote=Bert deLeeuw]De stekkers in de middenstijl willen ook nog wel eens oxideren er blijft soms water in het rubber staan ik heb dat al eens een paar keer gehad met volkswagens.

Suc6 Bert.[/quote]
Daar denk ik ook aan.
Aan de module zou ik niet direct iets doen.

markie (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo is het probleem nu opgelost ?
Ik ben benieuwd waar het nu in zit in de stekker of in het slot.
Krijg een auto binnen met precies de zelfde klacht
groeten mark

A Wouters (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo

Probleem is opgelost, was inderdaad het slotblok la die kapot was.

Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.