Volkswagen Golf: Centrale vergrendeling werkt niet

Bouwjaar: 1997

Krijg morgen een VW Golf Statio diesel van eind 1997 waarvan de centrale vergrendeling weigert.Dit wordt zonder elektrisch schema een zoekklusje.Heeft iemand dit wel eens gehad en zoja waar zit dan (vaak?) het probleem.Hoop wat reakties om dit zo snel mogelijk te kunnen oplossen.

sambijman

Geplaatst door sambijman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is met vacuum toch hoor je de pomp wel.

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Op http://www.volkswagen.msk.ru/ staat het schema van een '97 Golf bij Electrical Equipment. Op pagina 31 staat de central locking, inderdaad met een vacuum pomp. Het electrische schema is vrij eenvoudig.

sambijman (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt jongens.Vacuumpomp krijgt wel een signaaltje , maar reageert niet.Even losgekoppeld en wat heen en weer bewegen,deed ie het wel weer en gingen de portieren wel op en van het slot, maar even later weer niet.Conclusie : een nieuwe pomp.Hoop geld!

PS Schema op die site Dutch was duidelijk, maar niet helemaal compleet voor een station, maar gaf mij genoeg informatie.Staat veel meer op,maar is alleen wat moeilijk te lezen als je geen turks kent.

sambijman (0) PRO, 19 jaar geleden

Hebben een gebruikte kunnen krijgen maar die was wel anders, maar we hebben het printplaatje overgezet en werkt weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.