Volkswagen Jetta: chauffage geeft geen warme lucht

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Mijn jetta van 2007 krijgt zo goed als geen warme lucht met verwarming . De twee stelmotortjes werken perfect , thermostaat en temp contact reeds vervangen. Waterpomp is een 18.000 km geleden vervangen samen met distributieriem. Radiator al behandeld met product tegen verstopping . Toch krijg ik maar heel weinig warmte in de auto . Is een wagen met vol autom. airco . Geen foutcodes aanwezig .Iemend een idee ?

BCS MOREELS

Geplaatst door BCS MOREELS (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BCS MOREELS (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb nu met wagen gereden zonder thermostaat . Na 1 km warme lucht . Na een stop aan rood licht weer koud . Toch richting waterpomp gaan kijken ?

BCS MOREELS (0) PRO, 8 jaar geleden

Ondertussen toch waterpomp vervangen en geen resultaat !

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Worden de slangen naar de kachelradiateur wel heet? Zo ja, dan hoef je het niet meer te zoeken in de motorruimte maar in de cabine/verwarming.
Dan in de meetwaardeblokken van de kachel de waardes van de uitstroom temperatuursensoren erbij gaan halen (voeten, verdamper, midden en bovendste roosters) en kan heel goed zijn dat er 1 afwijkt, die geeft dan waarschijnlijk veel te veel aan dus gaat je kachel vanzelfsprekend geen warme lucht meer blazen want die sensor meet al een te warme temp.

Blijven de slangen lauw dan verstopping/circulatie probleem.

BCS MOREELS (0) PRO, 8 jaar geleden

Probleem opgelost . radiator van chauffage was verstopt. Na vervangen was alles ok .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.