Volkswagen POLO 44 KW: claxon blijft doorloeien

Bouwjaar: 2000

Mijn schoondochter heeft kort geleden een VW Polo 6N2 bj 2000 gekocht waarvan de claxon niet werkte.
Bij controle bleek dat de claxon losgekoppeld was van de stekker. Na weer aansluiten blijft de claxon doorloeien. Weet iemand de oorzaak en hoe die dan te verhelpen ?

gr.,

Fred

frpr

Geplaatst door frpr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Mogelijk de kabel in het stuur(wiel) doorgesleten met kortsluiting en herrie als gevolg.Of de knop van de claxon op het stuur.

frpr (0), 6 jaar geleden

ok, bedankt. Ik zal zaterdag wel eens gaan snuffelen.

frpr (0), 6 jaar geleden

Hallo Voyager, weet je hoe ik de airbag + kapje van het stuur moet halen ? Ik zie aan de achterkant van het stuur 2 gaatjes, ik vermoed dat daar een schroef losgedraaid moet worden. Maar wat voor soort schroef is het imbus, kruiskop, torx ?

vr. gr.

Fred

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Dat kan je zien met behulp van een spiegeltje en een zaklamp...
Voor je gaat sleutelen eerst even de accu minpool los maken...dat betekend tevens dat je daarna de radiocode (indien nodig) opnieuw moet invoeren.

succes

frpr (0), 6 jaar geleden

berichtje voor voyager en hans4040 : bedankt voor jullie tips. ik ben er nog niet aan toegekomen, maar ik denk dat ik nu wel verder kan.

voyager (0), 6 jaar geleden

We wachten op de oplossing. Neem de tijd. Zo voorkom je de fouten.

frpr (0), 6 jaar geleden

Het heeft even geduurd, maar probleem is opgelost. Schakelaar op stuurwiel was kapot.
Bedankt voor tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.