Volkswagen Passat: Climatronic doet niets meer

Bouwjaar: 2000

Hallo, ik heb een passat tdi 115 pk uit 1-2000. Zonder voor mij aanwijsbare reden werkt de airco bediening niet meer. Geen display en geen werking van de knoppen. Ik heb alle zekeringen laten controleren bij de dealer, ook zelf nog eens gecheckt, zijn allemaal goed. Heeft iemand dit al eens eerder gehad? Zitten er hier en daar nog relais? Zo ja welke? Heeft iemand een schema van de aansluitstekkers van de climatronic?

Veel vragen maar ik hoop dat iemand iets weet, met de diagnose apparatuur van de dealer kregen ze geen toegang tot de clima unit, we gokken allemaal op een stroomtoevoer storing, maar goed welke draad moet je hebben zonder schema......?

Alvast bedankt voor je reaktie !!

RLS

Geplaatst door RLS (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je al gechekt of de stekkers nog wel goed vastzitten?

enne, de displays willen nog wel eens defect gaan...

laat hem even uitlezen, dat kan meteen uitsluitsel geven.


mvg

RLS (0), 18 jaar geleden

De stekkers zitten goed vast, ik zelfs bij de dealer een nieuwe clima (de regeleenheid dan) even in het dashboard gehad en ook die deed het niet.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

meestal stuur computer kapot

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

de stuurcomputer zit gecomdineerd met het display dus die is niet defect gezien een nieuwe het ook niet deed.
idd zoeken naar een schema, dan kun je kijken op welke draden je geen spanning krijgt waar je wel spanning zou moeten krijgen.

Buikje (0), 18 jaar geleden

Verwijder de klima-unit uit het dash, check stekkerverbindingen, zet de auto op contact en controleer vervolgens de rode of blauwe draad, die horen spanning te geven.
Heb 1 keer eerder van deze kwaal gehoord, lag 'm aan de zekeringkast, deze geheel vervangen incl. relais was toen de optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.