Volkswagen Passat: uitbouwen slotcylinder kofferdelsel

Bouwjaar: 1999

Ik heb een Passat sedan, model 3b uit 1999 met centrale vergendeling. Een stelletje vandalen hebben allerlei troep in de slotcylinder van het kofferdeksel gepropt en ik krijg de sleutel niet verder dan voor de helft in het slot van de achterklep. Graag zou ik deze uitbouwen en evt. schoonmaken. Ik heb de bekleding al verwijderd en kijk tegen het geheel aan. Ik heb alle zichtbare moeren losgedraaid (2 die het mechanisme tegen de klep aanhouden en 4 welke de ontgendelingsgreep buiten tegen de klep aanhouden) maar er zit geen beweging in.
Uw advies wordt op prijs gesteld.
mvg
Maurice

Maurice7560

Geplaatst door Maurice7560 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo maurice..

zal even kijken naar een plaatje voor je...

paul,

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img84.imageshack.us/img84/1418/n5..." border="0" width="500" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />

paul,

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img92.imageshack.us/img92/3642/n5..." border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />

klik op het plaatje voor een vergroting...

paul,

Maurice7560 (0), 18 jaar geleden

Ha Paul,
Sinds jij de distributieriem eind 2004 hebt vervangen zit er al weer 20tkm bij. Niet veel, maar de auto heeft in NL dan ook veel stilgestaan. Inmiddels is 'ie in Spanje, zit er een spaans kenteken op en ben ik weer veel zakelijke kms aan het maken.
Reuze bedankt voor de plaatjes. Ik heb dus alle juiste moeren losgedraaid. Zal een beetje meer kracht gaan gebruiken.
Overigens heb ik op 9 januari jl. nog iemand naar je verwezen. Die had de thread over de distributieriem gelezen en vroeg of ik je nummer nog had. Dat had ik niet maar ik heb 'm gezegd gewoon een berichtje te plaatsen en dat je wel zou reageren.
mvg
Maurice

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.