Volkswagen Golf: co-gehalte te hoog

Bouwjaar: 1988

heb hier een golf 2 uit '88. Het co-gehalte was eerst 9%. Nadat de co-schroef op de carb. helemaal is ingedraaid, zit het gehalte rond de 5%. De schroef is echter volledig ingedraaid. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

jelle83

Geplaatst door jelle83 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Haal het luchtfilter er eens uit en meet dan nogmaals.....

dfc (0) PRO, 19 jaar geleden

als het een 1.6 is met een wasstift als choke,dan moet je het inlaatspruitstuk er even afhalen,want de gaten voor de koelvloeistof zitten verstopt,dan word de wasstift niet warm genoeg en blijftie choken met warme motor de mate van choken kun je ook nog afstellen

jelle83 (0), 19 jaar geleden

Het is een 1.3. Ik heb zelf geen co-meter, dus het moet eigenlijk wel goed zijn voordat ik naar de apk ga. Zou het helpen als ik het luchtfilter vervang? En een andere carburateur erop?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.