Volkswagen Golf: sensoren Golf 2, 1.3i 1990

Bouwjaar: 1990

Vraagje: Motor wordt goed warm, maar temp.meter komt maar ietsje uit de linkerhoek. Thermostaat moet ok zijn (beide slangen bij radiateur immers heet). Lijkt mij de zwarte sensor dan. Hoe vervang ik deze? B.v.d. Of anders nog tips?

phollegien

Geplaatst door phollegien (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

schnitzel (0), 19 jaar geleden

nieuwe sensor by de hand ! borg veer er uit treken ! met een tang de sensor draaiend er uitreken ! nieuwe sensor er in ! als het goed is weinig koelvloeistof verlies ! heb het zelfde bij die van mij al1 worde mij slange niet heet van me radiateur ! suc6

phollegien (0), 19 jaar geleden

OK, maar de temp.meter beweegt wel, dan is de sensor toch goed? Of niet?

schnitzel (0), 19 jaar geleden

lijk mij ok ! maar mij tempmeter komt ook maar iets uit het hoekje !gister een stuk weze rijde werden wel alle slangen warm maar de meter noch steeds iets uit het hoekje ! meschien dat het wel goed is en dat het komt om dat het buite ook noch niet eg warm is golf 2 1,8 1990

phollegien (0), 19 jaar geleden

Hoi Schitzel, heb vandaag de temp.sensor vervangen inclusief nieuw rubbertje. Heb nog niet ver gereden, maar de meter kwam al verder dan normaal! Heb overigens de oude doorgemeten, die gaf een te hoge waarde aan... Dus dat klopt.

schnitzel (0), 19 jaar geleden

ow zal ik hem bij mij ook is vervangen ! en wat koste die sensor ?

phollegien (0), 19 jaar geleden

Kost hier in Zwolle bij de autohandel 11 euro. Ze hadden alleen geen ander rubbertje, dus die heb ik bij de sloop gehaald. Kun je meteen zien hoe het eruit moet... Scheelt ook dat je meteen een complete sensor in het blok kan drukken, zodat je amper koelvloeistof morst.

schnitzel (0), 19 jaar geleden

hoe ie er uit moet weet ik wel ! zal ik hem van de week ofzo ook vervangen !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.