Volkswagen Golf III : co te hoog

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: abd

bij het keuren bleek dat de co waarde te hoog was mag max 0.3 zijn en hij is 0.54 ik bougies verv bougiekabels ook temp sensor brandstofdrukregelaar en imjector de lambdasensor is goed de injector word 0.3msec aangestuurd dit blijkt ook goed te zijn volgens de vag monteur nu wil hij brandstofdruk gaan meten maar ik heb het idee dat dit niet opschiet en kost weer veel geld heeft iemand nog een idee

bassiedeclown

Geplaatst door bassiedeclown (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

brunello (0) PRO, 15 jaar geleden

meestal bij zo klein verschil is de katalysator kapot/leeg

bassiedeclown (0) PRO, 15 jaar geleden

volgens mijn vriendin verbruikt hij ook aardig wat brandstof zou dat ook kunnen dan

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

olie en filter vervangen (vervuilde olie met benzinelucht) komt via de carterontluchting de motor weer binnen vandaar verhoogt co.

janrietman (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=jonny]olie en filter vervangen (vervuilde olie met benzinelucht) komt via de carterontluchting de motor weer binnen vandaar verhoogt co.[/quote]
dit heb ik vaker mee gemaakt ,schone olie en filter erop en het co was weer normaal en is de motor themperathuur
wel normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.