Volkswagen Passat 2000: code 04A8

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: AVG, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 81

Automotor loopt voortreffelijk, maar als er kracht bij optrekken wordt gevraagd, stottert de auto Heb alles gecontroleerd en vervangen o. a. EGR/MAP en MAF sensor/Verstuivers/alle filters/olie. Automaat heeft sinds 300.000 km nieuwe filter/distributieriem.Auto heeft nu 317000 km gelopen. Uitlezen zegt: moduleoverbruggingssensor code 04A8.
WIE KAN MIJ HELPEN HET PROBLEEM TE VINDEN EN REPAREREN??????

Marius51

Geplaatst door Marius51 (65) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

3 weken geleden - kaleido 1

Uitlezen geeft aan wat er defect is garage kan dat toch repareren en klaar.

    VW kent de code niet en zegt dat uitlezen geen zin heeft, omdat er geen lampje motorstoring oplicht. - Marius51 (65), 2 weken geleden

2 weken geleden - kaleido 1

Waarmee heb je uitgelezen ?

2 weken geleden - Marius51

Heb ik niet zelf gedaan, maar door een garage bij mij in de buurt.

2 weken geleden - harry4203

zou toch de dealer de auto maar eens laten uitlezen, code lijkt me betrekking te hebben op de automaat, gaat daar niks mis?

2 weken geleden - Marius51

Als ik met de auto niet sneller rij dan 80 km/h is er niets aan de hand. Als de auto warm word dan komt het probleem van stotteren. Geef ik dan veel of meer gas dan is het weg. Bij snel optrekken heb ik ook geen probleem. Het lijkt zich voor te doen bij de overschakeling van 40/60/80 km/h. Het lijkt of de bak niet goed weet wel of niet door te schakelen.Schakel ECU heb ik al vervangen, geen verschil. De bak heeft al nieuwe olie en filter sinds 17.000 km.In de bak zat geen sluds en/of metaal, zelfs de magneten waren nog kompleet schoon.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.