Volkswagen Golf: condensor + aircopomp vervangen GTI 16v Edition

Bouwjaar: 1991

Ben een condensor + aircopomp gekocht,maar die hebben een jaar in de schuur gelegen.De vraag is dan ook ,Hoe kun je die reinigen,testen en of die pomp nog wel goed is,Want ik had gehoord dat als je een aircopomp wilt bewaren je dit in de olie moest bewaren,anders had je er niets meer aan.
Wie o wie kan me uitleggen wat ik moet doen?
Bvd voor je intresse

MiKE16vTurbo

Geplaatst door MiKE16vTurbo (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gert nijhuis (0) PRO, 19 jaar geleden

speciale pag-olie halen voor airco systemen en een vlinke scheut in de pomp doen en met de hand een paar keer rond draaien. daarna monteren en afpersen met stikstof het liefst een paar keer. dit verwijdert het vocht uit het systeem. een controle van een pomp zo zonder montage is er niet echt

succes gert

MiKE16vTurbo (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie ga morgen ff kijken of we dat kunnen vinden,Ga Vrijdag proberen alles te monteren dus tijd genoeg voor de voorbereiding.Gr. Mike

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.