Volkswagen Transporter: Contactslot

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb een vw transporter uit 1998 2.5 tdi
Dacht T4 nu was ik mijn sleutels verloten en heb dus met gelukt me deuren open gekregen en nu contactslot compleet met omhulsel eruit gesloopt nu kan ik hem op contact zetten met een schroeven draaier en bijna starten maar vermoed de startondebreker hoe kan ik dit oplossen zodat hij tog even start en wat moet ik nu precies allemaal vervangen aangezien er startondebreker op zit en waar haal ik dit?

vvdv1992

Geplaatst door vvdv1992 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jaker (0) PRO, 4 jaar geleden

Het gaat niet lukken om zonder de bijpassende sleutel, daar zit de transponder in van de startonderbreker zomaar de motor aan de gang te krijgen.
De wegrijblokkeering zit verwerkt in de motor ecu en kan niet zomaar verwijderd worden.
Heb je alleen het elektrische deel gedemonteerd? dan kan je sowiso niet rijden Stuurslot!
Indien er nog nooit een ander slotenset in de wagen is gemonteerd kan een passende sleutel op chassisnr. door een vw dealer in bij de fabriek besteld worden.
De nieuwe sleutel moet trouwens ook door een vw dealer ingeleerd worden op de vagserver.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.