Volkswagen 0: controle lampje cruise control

Bouwjaar: 2007

Deze Passat heeft maar een klein probleem, maar we willen het toch graag oplossen. Het lampje in het klokpaneel dat aangeeft of de hoofdschakelaar van de cruise control is ingeschakeld, werkt niet meer. Waarschijnlijk zit het probleem in het instrumentenpaneel zelf maar we kunnnen dit niet aansturen (niet dit lampje).

Is er een methode om het "lampje" te testen? Of kent iemand een adres waar men dit kan repareren?

Ik heb het al geprobeerd bij AC Tronics en zij wilden er wel naar kijken maar konden me niet beloven of zij het kunnen repareren.

Gr. Patrick

trendcars

Geplaatst door trendcars (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Vaak is de schakelaar defect,kan ook zijn dat cruise controle gedeactiveerd staat.
Met de vas kast kun je dit allemaal testen/zien.

Ricky,

bounce (0) PRO, 17 jaar geleden

Je kan met de VAS in de meetwaardeblokken(01 motorelect-08 meetwaardeblok) de standen van de schakelaar en de schakelaar van het rempandaal/koppelingspendaal contr, dat zou ik eerst contr en en je kan ook nog via actuator diagnose alle controle lampjes in je instrumentenpaaneel contr (17 intrumetenpaneel - 08 meetwaardeblok)

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

bas

denk niet dat trendcars service in het bezit is van de VAS..

paul,

trendcars (0) PRO, 17 jaar geleden

We hebben inderdaad geen VAS, en met onze diagnose apparatuur kunnen we wel de lampjes aansturen maar helaas niet dat van de cruise control.

De cruise control werkt overigens prima, het lampje is het enige probleem.

Groeten Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.