Volkswagen Golf 2000: Cruise Control

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AQY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Goeiedag,
Ik heb recent een VW Golf Mk.4 gekocht, er is een 6 bak ondergezet, verder geen problemen mee. Alleen de cc werkt niet meer als ik hem in zijn 6e versnelling zit.

Nu blijkt de computer van de garage mijn auto nog steeds als 5-bak te herkennen, en daarom wordt de 6e versnelling gewoonweg niet gevonden.

Ik heb me laten vertellen dat ik een andere VCDS (?) code nodig heb die ik kan invoeren via de computer om hem weer als 6-bak te registreren, weet iemand deze zogeheten code of uberhaupt een oplossing voor mijn probleem?

Bij voorbaat dank,

l3ertus

l3ertus

Geplaatst door l3ertus , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

oldford PRO, 6 maanden geleden

Als je een goede label file voor de motor erbij hebt dan zou dit voorbeeld wel eens kunnen werken:
https://www.ross-tech.com/vcds/tour/reco...

    Ik ben absoluut niet thuis in de wereld van software voor auto's, ik kan daarom zelf ook niet voldoende informatie uit het linkje halen wat u heeft gestuurd, heeft u hier toevallig enige toelichting bij? ik weet amper waar ik naar kijk om het zo maar te zeggen. - l3ertus, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.