Volkswagen Golf 1999: Verlaging auto

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AKL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hoi,

Ik heb zojuist mijn auto verlaagd met eibach pro kit veren. Deze zouden mijn auto 30mm moeten verlagen, maar na het monteren van de veren is mijn auto maar 10mm lager. Weet iemand waarom en of dit op te lossen is?

Axel1j

Geplaatst door Axel1j , lid sinds 10 maanden geleden

5 Reacties

harry4203 PRO, 10 maanden geleden

Waarschijnlijk was de auto na 23 jaar al enigszins ingezakt, dus de 30mm vanaf de originele hoogte zal je niet geheel halen. draagarmen opgelost en weer vastgezet zodat de boel niet nog onder spanning staat? auto al uitgelijnd en gereden?

Axel1j, 10 maanden geleden

Wat bedoel je met draagarmen opgelost? Ik heb hem niet uitgelijnd maar wel mee gereden, al waren er niet veel hobbels aanwezig.

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 10 maanden geleden

je moet eigenlijk in rijstand alle scharnierpunten van de vering oplossen, auto paar keer inveren en in rijstand weer vastzetten. anders staat de boel nog onder spanning van de oude wagenhoogte.

jan T PRO, 10 maanden geleden

en je zult hem ook moeten uitlijnen.

groetjes jan

harry4203 PRO, 10 maanden geleden

je sluit t topic af, maar is het nou goed dan??

    Ho mijn reactie is niet doorgekomen, ik had getypt: Ik zal maandag op de zaak wel is proberen wat jullie zeiden en dan verder kijken of dit helpt, bedankt voor de hulp. - Axel1j, 10 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.