Volkswagen Passat: Cruise Control

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: AHU

Bij rijden op cruisecontrol schokt de auto licht ,zonder cruisecontrol niks aan de hand
Wie weet hier antwoord op

autokoop

Geplaatst door autokoop (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is in die bouwjaren een serie geweest waar dit probleem verholpen kon worden door vervangen van het instumentenpaneel.
Maar is wel een dure rep. voor een beetje inhouden op cruise

hansmeys (0), 17 jaar geleden

Mag ik even aanhaken, ik heb een Passat 1.8 20 V op benzine de cruisecontrol schokt daar ook van, maar alleen in de vijfde versnelling. Snelheid is niet van belang dwz, hij maakt genoeg toeren,80 a 85 in vijf. bij 120 in vijf hetzelfde verschijnsel. Versnellingen 1 tm 4 geen probleem. Instrumenten paneel is ook als ruildeel te krijgen, 2 jr geleden heb ik hem van een A 4 1.9 TDI pompverstuiver laten vervangen, was geloof ik 350 euro alleen het paneel. Bij deze auto was de cruise-control goed, gaf alleen gen km's meer aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.