Volkswagen Passat: Sleutel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Ik had een vraagje over mijn sleutel, ik heb sinds kort mijn golf ingeruild op een passat tdi maar heb er maar 1 sleutel bij gekregen, nu wou ik er 1 bij bestellen bij de volkswagen garage maar heb de code van de sleutel niet meer erbij.Bij de vw garage een prijs opgave van rond de 100 euro gekregen weten jullie mischien een goedkopere oplossing?

tonnie24

Geplaatst door tonnie24 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

ja, geen extra sleutel nemen... ;)

nee, die kosten heb je eenmaal. je zou het nog kunnen proberen bij een sleutelmaker.. maar dan heb je wel ff zoekwerk aangezien je een sleutel moet hebben met transpondercode (en deze moet je dan ook nog eens laten inleren bij de dealer.....)


mvg en suc6

tonnie24 (0), 17 jaar geleden

Ja ik weet er alles van denk mischien zit hier wel iemand die mischien een andere oplossing heeft vind 100 euro voor een sleuteltje wel redelijk veel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.