Volkswagen Golf V: cruise control Golf 5

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Wie kan mij helpen. Ik heb een Golf 5 van 2009 en daar wil ik cc inbouwen de goeie hendel heb ik er al in gebouwd. nu moet er volgens de filmpjes op internet nog een kabeltje worden getrokken van de module onder de stuur kolom naar de blauwe stekker in de waterkast onder het ruiterwisser mechanisme. Nu heb ik het probleem dat er geen stekkers zijn in de waterkast. Wie weet welke module er anders in de waterkast zit zodat ik die op kan sporen ergens anders in de auto. De auto is al wel uitgelezen om te kijken of de cc geactiveerd kan worden en dat kan wel. Al vast vriendelijk bedankt

Roelof930

Geplaatst door Roelof930 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (355) PRO, 9 jaar geleden

Wat is een "waterkast" ?
Cruisecontrol heeft meer nodig dan alleen een hendel aan het stuur.
Koppelinspedaalschakelaar, rempedaalschakelaar, snelheidssensoren, bediening van de gasklep, enz....

Roelof930 (0), 9 jaar geleden

Water kast is de ruimte onder het klepje wat onder het ruiterwissermechanisme zit onder de motor kap http://www.youtube.com/watch?v=LuZXi3VFK... het wordt in dit filmpje beschreven mijn auto is een tdi bluemotion 105 pk gebouwd in mexico

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

De manier met een losse draad trekken ken ik alleen van de periode Golf 4 e.d. Bij de Golf 5 ken ik de manier alleen door de hendel te monteren en het regelapparaat onder de stuurkollom te vervangen voor 1 met cruise controle functie en dan deze coderen en hierin met de testkast de cruise controle inschakelen, dan vervolgens in de motor ecu ook de cruise controle inschakelen en klaar.

De pedaalschakelaars e.d. zitten er standaard al in

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.