Volkswagen Golf V: Cruise control golf 5 gti

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

De cruise control van mijn Golf 5 GTI doet het soms niet, de eersty keer wel, maar als ik op de rem trap wil hij heel vaak niet meer, als ik de auto van het contact zet en weer op contact doet hij het meestal wel weer, Als hij het niet doet dan brand het lampje ook niet.

Taeke 23

Geplaatst door Taeke 23 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

uitlezen... het kan dat er een remschakelaar defect is.

100Nxdropje (0), 11 jaar geleden

remschakelaars willen wel eens stuk gaan bij een a3 en golf 5.zelfs al eens vv en kameraad van me had het ook.vv en nooit weer een probleem gehad.

Taeke 23 (0), 11 jaar geleden

Mijn remlichten werken altijd, kan het toch aan de schakelaar liggen? Zit de schakelaar bij het rempedaal, en makkelijk vervangbaar?

100Nxdropje (0), 11 jaar geleden

jha bij mij en bij mijn kameraad (had een nieuw type a3) gaf hij met uitlezen ook iets met remlichtschakelaar weer als foutcode.

en we hadden alle 2 problemen met de cruise control.

nieuwe remschakelaar bij de pedalen vv en altijd goed gebleven met cruise control en geen foutcode meer.

zou hem toch eens proberen te vv . is wel te doen het vv ervan

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.