Volkswagen Golf IV: cruise control inbouwen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Kan ik bij een vw golf, met een 1.6 benzine-motor en een electronisch geregeld gasklephuis, cruisecontrol inbouwen door de richtingaanwijzer schakelaar te vervangen voor een exemplaar met schakelaars voor cruiscontrol bediening?
Of moet er een heel regelapparaat ingebouwd worden?

Groeten Patrick

trendcars

Geplaatst door trendcars (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Volgens mij moet je er ook een aantal draden bij trekken,maar kan me ook herinneren dat ik een keer cruise controle later erop gezet had en toen was het alleen een kwestie van coderen en inschakelen.
Verschilt volgens mij per uitvoering/type.

steef11065 (0), 16 jaar geleden

Even langs garage rijden en even horen of het kan
als het kan is dat mooi
de hendel kost namlijk ruim 60 euro en is wel een genot

Laat je even weten of het gelukt is

Groetjes Steef

fetahaj (0) PRO, 16 jaar geleden

bij de eerste type golf 4 is het idd te doen met de gekende set van Vw(rond 80euro ) en deze wijst zichzelf uit, en achteraf coderen.
bij de latere modellen weet ik ni of er een verschil is.

succes,

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik wil dit ook en ben het ook aan het uitzoeken ik had iemand op de marktplaats en die had zo'n set te koop maar ben z'n adress kwijt de set koste 89 euro..voor een 1.6 golf 4 benzine zonder eletronisch gas pedaal duss ff zoeken op de mp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.