Volkswagen Caddy: CV werkt niet meer!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

Het probleem is dat mijn centrale vergrendeling van de caddy sdi 2002 niet meer werkt. Graag had ik hiervoor een elektrisch schema of enige hulp hoe na te lopen waar er een fout in zit. Heb centrale vergrendeling op de sleutel ook maar met de sleutel de deuropenen werkt ook niet meer. Ook zat er namelijk geen vacuümpomp meer op de centrale vergrendeling aangesloten. Dit heb ik nu weer wel, enkel maakt dit geen verschil.
Heb 1 pomp die doet helemaal nix (denk dat die kapot is) en een andere pomp die blijft maar pompen maar trekt de deurpinnen niet dicht. De slangen zijn volgens mij wel heel. Met lucht op geblazen toen ze afgekoppeld waren.

Wie kan me ergens mee helpen? En of woont in de buurt van regio maastricht? (Zuid of midden Limburg is ook geen probleem).

Groeten Twan

IMpYGSI

Geplaatst door IMpYGSI (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

IMpYGSI (0), 13 jaar geleden

iemand?

IMpYGSI (0), 13 jaar geleden

iemand een idee wat ik nog eens kan proberen of doormeten?

Groeten Twan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.