Volkswagen Golf III : dashboard

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

ik heb een problem met de verlichting van de dashboard brand niet heb de lampen verwiselt helpt niet heb andere unit gemonteret problem blijft ook geen licht de tellers werken wel ook alle lampen van dashboard alleen de achtergrond verlichting niet?

pablo69

Geplaatst door pablo69 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Schakelaar of bedrading ?

pablo69 (0), 13 jaar geleden

bedoel je de bedrading naar de licht schakelaar ?de schakelaar werkt goed in de twee standen

pablo69 (0), 13 jaar geleden

hey
ik heb nieuw schakelaar en nog steeds zelfde de einge de nog blijft is de bedrading maar weet je van waar vertrekt de kabel naar de unit zelf?
alvast bedankt

pablo69 (0), 13 jaar geleden

idd geen stroom voor de verlichting van dashboard kan iemend mij helpen met snel oplossing voor deze problem????

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Als het goed is loopt elke schakelaar eerst richting zekeringkast, dus die van de lichtschakelaar en km teller unit bv..

Kijk eens op : www.volkswagen.msk.ru en dan in de linker kolom bij Engines, zoek de motorcode die je hebt en kijk of daar wat bij staat, schema's zijn meestal in het Engels.

pablo69 (0), 13 jaar geleden

hey stefaan
is het mogelijk gewoon 12volt kabel aansluiten rechtstreeks aan de verbinding voor de lampen zo ja beste manier om het te doen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.