Volkswagen Polo: dashboard valt uit

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn dashboard van mijn polo valt soms helemaal uit (niet tijdens het rijden). Alle meters en verlichting werken niet, net zoals het piepje als je de lampen laat branden. Het knipperlichtlampje werkt wel gewoon. Nu heb ik dit vaker meegemaakt en de zekering vervangen. Dit had echter geen direct effect. Ik ben toen maar gaan rijden met mn tomtom als snelheidsmeter en plotseling sloeg mn dashboard weer aan.

Dit is twee weken geleden weer precies hetzelfde gebeurd. Dashboard stopt ermee en na een uurtje rijden sloeg hij
weer aan. Vanmorgen was het helaas weer raak, mn dashboard werkt weer niet. Nu doet hij het nog steeds niet en begin er wel een beetje klaar mee te raken. Wat kan ik hier aan doen? Waar ligt de oorzaak?

P.S. ik heb al een aantal keren op het dashboard geslagen (omdat er misschien een contactje los zit) maar dat heeft geen enkel effect.

karelreinders

Geplaatst door karelreinders (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 12 jaar geleden

METEN = WETEN

Gr
Tiguan

karelreinders (0), 12 jaar geleden

ik heb dusdanig weinig verstand van autoreparaties dat ik geen idee heb wat ik zou moeten meten. Toen ik gisteren weer in mn auto stapte na mn werk deed mn dashboard het weer gewoon. Er is in de tussentijd niks gebeurd met mn auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.