Volkswagen Golf Cabriolet 1994: Dashboardmeters, knipperlichten uitgevallen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ABS/ADZ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Goedemiddag,

Sinds eergisteren doet zich een vreemd probleem voor in mijn Golf 3 cabrio. Alle tellers zijn er mee gestopt: toerenteller, snelheidsmeter, kilometerteller, brandstofmeter en de temperatuurmeter. Zelfs de knipperlichten werken niet meer.

Vanochtend werkte het na twee maal starten alles behalve de snelheids- en toerenteller voor even. Dit was nadat ik de zekeringenkast uit zijn houder had gehaald. Ik heb hiervan een foto bijgesloten. Zekeringen zijn zover ik kan zien allemaal heel.

Weet iemand welke contacten ik moet onderzoeken om tot een oplossing te kunnen komen?

Alvast bedankt

.

Geplaatst door

RowanF1 (0)

al 4 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik denk dat het probleem in de zekeringkast als zodanig zit , komt vaker voor , ga eens op zoek naar watersporen oxidatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.