Volkswagen Golf Cabriolet 1995: Electrische ramen, automatisch omlaag gegaan bij regen, willen niet meer omhoog.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAM, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

Helden,

Vorige week heb ik deze golf cabrio uit '95 gekocht met uiteraard zijn kuren. Niets schok wekkend of iets waar ik last van zou hebben, maar vanavond heeft zich toch iets voor gedaan wat ik graag snel verholpen zou zien;

Toen ik vanavond de auto instapte leek het behoorlijk fris in mijn auto, eerst dacht ik dat het dakje misschien niet goed dicht zat, maar toen kwam ik erachter dat alle 4 de elektrische ramen plots open waren. Ik weet zeker dat ik ze niet open gelaten heb, want het was constant slecht weer en ik zou sws niet alle 4 open gezet hebben gezien ik er eigenlijk alleen in rijd. Het probleem is echter dat ze ook niet meer omhoog willen.

Mijn vermoeden ging uit naar een zekering, maar ik heb niet bepaald veel verstand van autos en al helemaal niet het elektrische gedeelte. De auto heeft even in de regen gestaan. Verder slaat de bediening naar beneden wel aan, ik hoor namelijk een klik en een motortje als ik op het knopje druk om ze omlaag te doen.

Zou iemand mij kunnen vertellen wat hier gaande is? Hoe ik het eventueel zou kunnen oplossen?

Bij voorbaat dank!
M.Oosterloo

M.Oosterloo

Geplaatst door M.Oosterloo , lid sinds 7 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.