Volkswagen Golf 1997: Vw AGG. Start de 1ste keer niet, 2de keer wel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AGG, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo, Ik heb een Volkswagen Golf 3 GTI uit 1997 AGG 2.0l 8V.

Het probleem vind zich elke ochtend plaats, en speelt nu ongeveer 4 weken. Als ik me auto start de 1ste keer vonkt hij en hoor je de brandstofpomp maar slaat niet aan helemaal niks ook als je gas geeft hij reageert nergens op. Ik heb hem ook wel is 4 keer op contact gedaan helpt ook niet. Ik heb ook 1 losse bougie er in gedaan kijken of die ook echt vonkt dat doet ie ook nou wil alleen nog brandstofdruk nog echt meten kijken wat ie doet. De 2de keer start ie wel bijna gelijk maar ik kan geen gas geven anders valt ie uit. Dit gebeurt er soms niet altijd: als ik de straat uit rij dan houd ie ontzettend in en dan komt ie 1 keer opgang dan doet ie het perfect nergens meer last van. Ook als ik hem 5 uur later start doet ie het weer perfect. Ik heb hem uitgelezen met VCDS nergens foutcodes in.

Wat heb ik al vervangen:
Bougies
Bougiekabels
Rotor + verdelerkap
Bobine
Grote beurt incl brandstoffilter die goed gemonteerd met de pijl
Ik tank altijd 98 e5 bij shell of bp

Heeft iemand een idee waar dit probleem door komt?

Zelf denk ik tot nu iets met brandstofdruk of startonderbreking.


Met vriendelijke groeten,

Martijn

MK3gti2.0l

Geplaatst door MK3gti2.0l , lid sinds 1 maand geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.