Volkswagen Golf I : dashbord verlichting

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo wie kan mij helpen.
mijn golf1 cabrio stopt ineens met het aangeven van de koelwatertemperatuur, benzinemeter en de controle lampjes doen ook niets meer.
de knipperlichten werken wel als ik buiten kijkt,maar kan op het dashbord niets zien.
weet iemand wat de oorzaak kan zijn.

alvast bedankt.
wime48

heb naar de zekeringen gekeken maar die zijn goed de benzinemeter.toerenteller.temperatuurmeter doen het niet.de controlelamp van groot licht en klokje doen het wel de rest niet.

wime48

Geplaatst door wime48 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RemcoGT (0), 13 jaar geleden

Zou haast denken dat de massa van het instrumentenpaneel af is of gewoon de zekering ligt er uit zou als eerst controleren naar de zekeringen.

michielwehkamp (0), 13 jaar geleden

Ha dit heb ik ook gehad met mijn jetta van 82 bij mij zat het in de kmteller. Hier achter op zit een folie met koperbanen. demonteer de kmteller en meet de banen na met multimeter. Let bijzonder goed op baan 15 contactslot. Haal het plastickapje dat om de stekkerverbinding zit [van de kmteller] er af nu kun je de nummers zien nr 15 is de meest rechtse [van de achterkant gezien] meet deze eens goed door en beweeg het folie dan heen en weer als hier een breukje in zit leg er dan een kabeltje overheen [even goed kijken hoe ik weet niet of je een vdo of een motometer hebt hier zit namelijk iets verschil in] laat het even weten Michiel...

wime48 (0), 13 jaar geleden

[quote=michielwehkamp]Ha dit heb ik ook gehad met mijn jetta van 82 bij mij zat het in de kmteller. Hier achter op zit een folie met koperbanen. demonteer de kmteller en meet de banen na met multimeter. Let bijzonder goed op baan 15 contactslot. Haal het plastickapje dat om de stekkerverbinding zit [van de kmteller] er af nu kun je de nummers zien nr 15 is de meest rechtse [van de achterkant gezien] meet deze eens goed door en beweeg het folie dan heen en weer als hier een breukje in zit leg er dan een kabeltje overheen [even goed kijken hoe ik weet niet of je een vdo of een motometer hebt hier zit namelijk iets verschil in] laat het even weten Michiel...[/quote]
ok alvast bedankt maar ga eerst even op vakantie.

wime48 (0), 13 jaar geleden

hallo iederen die gereageerd heeft bedankt.
het is inmiddels opgelost, heb alle stekkeraansluitingen van de km teller en zekeringskast los gehad en opnieuw aangesloten en alles werkte weer.
dus waarschijnlijk ergens een los of slecht contact geweest.

gr wime48
en nogmaals bedankt iedereen.

michielwehkamp (0), 13 jaar geleden

mooi dat het weer opgelost is en dat het een klein dingetje was bedankt voor de reactie. michiel..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.