Volkswagen Touareg: de cilinderkop

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Dag daar ben ik weer. Wij zijn de eigenaar van de touareg die olie in de radiator heeft. Nu belde ik de garage en die en die vertelde dat er nu een ander probleem was, nl. de cilinderkop is niet goed en het probleem met de olie is dus ook nogsteeds niet opgelost.
Dit is gewoon een auto van 40.000 euro dit kan toch niet waar zijn. Ik had dus al aangegeven in de garantie tijd dat er iets niet klopte met de olie.
Zijn hebben ons nooit teruggeroepen, zoals zij in nederland gedaan hebben. Ik weet dus ook niet of onze auto daarvoor in aanmerking kwam. Toch het probleem wat ik aangaf over de olie in de radiator was bij jullie in Nederland wel bekent.
Dit zijn de gegevens van onze auto. Tourareg 2.5 TDI 174 CV 6 vel. Het chassis nummer is. WVGZZZ7L5D052078
Zou er iemand kunnen zijn die kan aangeven of deze auto in aanmerking kwam voor deze terugroeping naar de garage wegens het probleem met de olie in de radiator. En hoe kan het zijn dat nu ook de cilinderkop niet goed is. Dit is trouwens ook niet de eerste keer, volgens mij hebben zij deze er al een keer uitgehaald en opnieuw gemonteerd.
Help ons a.u. b. Ik weet gewoon niet meer wat ik dan doen. De service is zo slecht. Ik wil graag weten hoe ik hun kan uitleggen dat de problemen die wij hebben met onze auto niet correct zijn voor een auto met 2, 5 jaar oud.
Met vriendelijke groet,

Natascha

Ok ik zal nog ff dat chassis nummer nakijken. Dit was namelijk wat op de papieren stonden. De meneer van de garage heeft vandaag wel toegegeven dat de touareg veel fouten heeft. Klopt dit namens jullie ook. Ik ben erg blij dat jullie mij helpen, want met de informatie die jullie mij eerder gegeven hebben, stond ik vandaag wat sterker in mijn schoenen toen ik bij de garage stond. Alvast bedankt. Ik probeer achter het nummer te komen, want zij hebben alle papieren.


Beste Tiquan en Benny Vee,

Je hebt inderdaad gelijk het chassis nummer is WVGZZZ7LZ5D052078.
Ik vroeg vandaag waarom het probleem in nederland al gelange tijd bekent was en waarom wij nooit zijn teruggeroepen. Zij vertelde dat onze auto wel teruggeroepen is, maar toen ik vroeg waarom wij dan toch dit ongemak hebben, kreeg ik niet echt een goed antwoord. Ze zeggen nu dat ze contact hebben met Gran Canaria en met Duitsland, maar ik voel me gewoon zo in het ooitje genomen. Ik kom er niet met hun uit.
Nogmaals bedankt dat je iedere keer mij helpt. Ik kan geen mailtje sturen, vandaar dat ik het iedere keer zo doe.

Beste Benny Vee,

Om heel eerlijk te zijn weet ik het niet. En zij ook niet. Toen ik laatst in de garage was lag het motor blok omhoog. De chef vertelde dat zij het eigenlijk ook niet meer weten en nu contact hebben met Gran Ganaria en Duitsland. Maar wat ik niet begrijp is dat als onze auto teruggeroepen is, dat hij toch nog zo veel problemen heeft. Ik dacht echt dat wij een hele goede auto hadden gekocht. En nu durf ik eigenlijk gewoon niet meer de Tiquan te kopen. We hebben gewoon heel veel pech met de garage en de service is gewoon heel slecht. Ze zijn de enige op het eiland en het is gewoon heel moeilijk om op een ander eiland een nieuwe auto te kopen, want je zit met garantie.
Wat ik gewoon heel erg vind is dat hij volgens mij gewoon naar de klote is en dat wij geen poot hebben om op te staan, omdat de garantie voorbij is.
In iedergeval voor nu heel erg bedankt voor het helpen en misschien als ik weer wat meer weet over de auto dan laat ik het zeker weten. De auto staat nu al weer 2 weken in de garage. Dus eerst een maand, daarna weer een maand en nu alweer twee weken. Dus als we hem terug krijgen laat ik weer iets van mij horen.

Groetjes
Natascha

nataschario

Geplaatst door nataschario (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

chassis nummer is niet compleet???

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Tiguan]chassis nummer is niet compleet???[/quote]
Zal wel wvgzzz7lz5d052078 wezen.
Ik kan maandag wel even checken of deze auto in aanmerking komt voor een terugroepactie of dat hij die al heeft gehad.

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb het nageken en deze auto heeft zijn terugroepacties al gehad.
Nu kan het zijn dat de oliekoeler olie doorlekt naar het koelsysteem en moet de oliekoeler worden vervangen en het systeem worden gespoelt.
Wat betreft de cilinderkop weet ik niet wat er aan de hand is of denken ze dat door de cilinderkop olie in het koelsysteem komt ???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.