Volkswagen Touareg: dashbordverlichting

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Geachte lezers,hebben hier een touareg staan waarvan een gedeelte van de tellerverlichting het niet meer doet,de wijzers doen het wel,kan ik ook dimmen,dan de snelheidsmeter en de voltmeter daar doet de verlichting het wel van,maar de rest van de meters blijft donker,nu heb ik de teller unit uitgelezen en deze geeft code 455 aan,volgens mij iets met confor module,(weet niet of dit er iets mee te maken heeft),wie weet er raad,voordat ik de klok er uithaal,want er zullen wel leds in zitten.

Vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft deze auto de terugroepactie 90d7 al gehad ?
Even de dealer bellen en het ch.nummer doorgeven want in deze actie zit ook een update van het instrumentenpaneel.
Maar ik denk wel dat een lampje stuk is en of deze los te vervangen zijn ??
Paneel pak je er zo uit, en dan even kijken of er losse lampjes of ledjes inzitten.

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Schiet me ineens te binnen dat bij sommige touaregs tijdens de terugroepactie het instrumentenpaneel moet worden vervangen.
Dan ben je in één keer klaar.

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Benny,gevraagd bij de dealer en deze auto had de update nog niet gehad,er word noch een afspraak gemaakt,wordt vervolgd.

Gr
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.