Volkswagen Touareg: Touareg kopen???

Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 TDI

Hoi, ik ben van plan om een 3.0 TDI Touareg te kopen,
wat zijn het -/+ punten??

Speed2006

Geplaatst door Speed2006 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Nieuw of tweedehands?

Speed2006 (0), 16 jaar geleden

2e hands

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Zoals met veel dingen,kan het vriezen en het kan dooien.Er wordt soms wel eens"doedaweg" gezegd;ipv Touareg...

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat een aankoopkeuring uitvoeren voor deze auto,er gaat nog wel eens wat stuk en dat zijn geen goedkope onderdelen,evenals het onderhoud.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

.

Speed2006 (0), 16 jaar geleden

elke auto heeft wel een probleem =)
maar ik bedoel zijn er egt dingen waarbij ik moet gaan opletten,
bv. bij alfa romeo's gaan de bovenstedraag armen snel stuk, zijn er ook zulke dingen bij de Touareg dat er vaste plekken zijn die snel kapot gaan, graag serieuze antwoorden!!

MvG

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Speed,neem een kijkje op www.autozine.nl/text/comment_toon.php?mok=727 .M.vr gr.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

De 3.0 v6 is een dijk van een motor en daar gaat naar mijn weten niet zoveel stuk aan.
Let goed op of de aandrijving geruisloos is en zonder trillingen en schokken,en ook in een bocht geen rare bijgeluiden of trillingen.(4wd is een probleem geweest bij de eerste modellen).
Onderstel zelf gaat eigenlijk niet veel aan stuk,maar als je er 1 hebt met luchtvering,controleer dan of dit allemaal wel goed werkt.
Laat hem zo en zo uitlezen,want er zit genoeg op en aan wat je aan de buitenkant niet ziet of merkt.
Er bestaat ook een terugroepactie voor de touareg waarbij een stuk of wat delen vervangen worden,afhankelijk van het model.
Mechaniek om de koplampen te demonteren is ook een zwak punt.

Speed2006 (0), 16 jaar geleden

bedankt ik heb het gelezen maar of de onderdelen ook snel stuk gaan is toch ook afhankelijk aan je rijgedrag.. of niet? en wat zou een betere keuze zijn, een Touareg 3.0 TDI of een X5 3.0 diezeltje??

Ary (0) PRO, 16 jaar geleden

De betere keus is een Touareg 3.0 TDI. Als je niet zo naar geld hoef te kijken is de 5.0 TDI de allerbeste keus incl. luchtvering........
Succes Ary

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Ary]De betere keus is een Touareg 3.0 TDI. Als je niet zo naar geld hoef te kijken is de 5.0 TDI de allerbeste keus incl. luchtvering........
Succes Ary[/quote]
Mee eens,echt een vette tdi,maar had laatst de W12 uitvoering....vind dat toch echt de beste.....hahahaha...wat een beest in zo'n zwaar gevaarte! machtig! (zie youtube voor specificatie's)

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

En dan nu terug naar de serieuze antwoorden.Touareg moet je nieuw kunnen kopen,en op het eind v/ d waarborgperiode wegdoen.En met het geld voor een jonge 2de handse Touareg,kun je al een goede nieuwe auto kopen.Tenzij je dat bedrag als aanbetaling op een financiering voor een nieuwe Touareg gebruikt.

Ary (0) PRO, 16 jaar geleden

W 12 ja is echt de top of the bill maar even serieus, de eerste serie hadden wel wat probleempjes maar vanaf MJ 2006 met de 3.0 TDI een zeer goede/fijne auto zonder echt bijzonderheden en betaalbaar . Zeker met een chiptuning erin een uitermate fijne auto voor op de weg ook met een paar ton er achter maar ook zeker in het terrein staat hij z`n mannetje. Bij dit laatste laat de X5 veel punten liggen.

Gr. Ary

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Kort samengevat touareg is prima aan te schaffen en V6 tdi is een goeie keuze en een V 10 nog beter maar ( ping,ping )
Ik zou alleen de serie uit 2003 - 2004 vermijden en verder natuurlijk hoe jonger hoe beter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.