Volkswagen Golf IV: De speakers van mijn achterdeur werken niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 SR

De speakers van mijn achterdeur werken niet, er zitten geen speakers in deuren! ik heb op het forum gelezen dat er geen standaard niet inzitten!
Kan ik ergens zien of kabels geplaatst zijn? en hoe plaats je speakers en wat heb je allemaal nodig advies, Gr

naci

Geplaatst door naci (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

gerty (0), 13 jaar geleden

Hallo Naci
Bij mijn weten is de bedrading wel voorbereid, dit kun je zien door de afdekkappen op de speakerplaatsen los te halen, voorzichtig want de bevestigings lipjes breken snel.
Wat je verder nodig hebt is een paar speakers en een paar open afdekkappen (wanneer er nog geen speakers gemonteerd zijn heb je dichte kappen)
succes, gr. Gerty

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedrading is ook niet voorbereid. Moet je zelf aanleggen.

naci (0), 13 jaar geleden

Vanaf waar precies bedrading aanleggen?

BEGIN PUNT

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij de radio aansluiting beginnen...........

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Trek je radio eruit en kijk op de stekker die van de speakers is (wel op de kabelboom van de auto) ,als je daar 8 draden hebt dan ligt het als het goed is tot de doorvoerrubber van de deur,als je daar 4 draden hebt dan inderdaad zelf draden trekken.

naci (0), 13 jaar geleden

[quote=ricky]Trek je radio eruit en kijk op de stekker die van de speakers is (wel op de kabelboom van de auto) ,als je daar 8 draden hebt dan ligt het als het goed is tot de doorvoerrubber van de deur,als je daar 4 draden hebt dan inderdaad zelf draden trekken.[/quote]
Op bruine stekkers zitten 8 draden.

Waar ligt de doorvoer rubber?

En waar kan ik het beste zien dat er kabels liggen?

en alvast bedankt voor jullie hulp!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.