Volkswagen Bora: denk airco of kachel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,3 v5

hoi ik heb vorige week een koppeling laten vervangen daar is niks mis mee. nou had de monteur gezien dat er een kabel los. hing hing altijd al los had ik al gezegt maar hij zei dat kan toch niet nee had ik gezecht dus we hebben hem weer ingedaan waar hij hoort te zitten. nu was ik met een caravan bezig met de verlichting ging allemaaal goed had de contact aan natuurlijk anders kennen we het niet controleren (de lichten) na een uur of zo zei mijn zoon van wat stinkt het hier toen zei ik waar naar hij had gezecht dat het naar brand rook ik snapte er niks van dus ging ik onder zoeken waar het vandaan kwam eerst in de koffer bak stinken toen in de auto en ik dacht van das raar dus nu de moter kap open gedaan en ja daar was het dat ene kabel lag te smeulen. ik snel de accu eraf en het kabeltje los gerukt stel je voor dat de auto weg brand daar hebben we niks aan toch wie kan me helpen wat de oorzaak kan wezen het is het kabeltje van een bora v5 achter de bozies aan de rechter kant van de moter als je er voorstaat het is een grijze apperaat waar het steker invalt gaat denk ik naar de kachel binnen en ik denk ook van naar de airco ? oja sinds dat het kabel er op zit deet de airco het niet nu kabel los en hijn doet het de moter doet het gewoon en alles werkt naar behoren . wie weet er wat meer van gr sebas

sebas25

Geplaatst door sebas25 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

nou zo telezen is deze stekker niet in gebruik je zij het zelf al altijd zo geweest.
dat gebeurt wel meer.
dus gewoon lekker los laten hangen en misschien af tappen zodat het niet nog maals kan gebeuren.

groetjes jan.

sebas25 (0), 12 jaar geleden

dank je wel jan ik ga even kijken wat ik er aan kan doen vrgr sebas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.