Volkswagen Bora: Bora met motor problemen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v azd 77kw

Beste mensen,

ik heb een probleem met mijn vw bora de motor.

Als ik mijn auto start en weg rijd gaat mijn epc lampje branden en je voel zo af en toe een flinke schok volgens de computer was het eerst mijn achterste lamdasonde en daarna mijn voorste allebei vervangen probleem bleef valt af en toe in zijn noodloop later was het een hoge druk sensor ook vervangen probleem blijft later heeft hij ook motorschakelapparaat geblokkeerd gesperdt aangegeven raar want hij reed wel en nu geeft hij weer de hoge druk sensor aan en iets met men inlaatlucht weet allen de codes niet meer.

weet iemand hier wat van of wat het ken zijn

bijvoorbaad dank

Bas

Bassie-Kuiper

Geplaatst door Bassie-Kuiper (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat waren de preciese storingscodes?
Epc is voor het motormanagement.

Bassie-Kuiper (0), 12 jaar geleden

Beste Maarten die weet ik niet precies maar ik ga ze zo spoedig mogenlijk weer laten uitlezen ben ze vergeten

Gast999 (0), 5 jaar geleden

Beste
Ik heb dit meegemaakt met mijn tdi. Alsof hij slikt en slikt en slikt en epc brandt dan wel noodloop. Garage moet de auto in beweging uitlezen. Als auto stil staat gaat deze probleem niet weergeven. Dus ze moeten hem rijden en tegelijkertijd lezen. Dit heb ik extra gevraagd nadat gelezen op een forum. Ze wilde eerst niet want volgens hun moest ook zonder te rijden kunnen. Nee dus. Kabelboom werd vervangen. Foutcode tijdens rijden heeft probleem bij cilinder aangegeven. Probleem werd opgelost. Kabelboom dus. Uit laten lezen tijdens beweging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.