Volkswagen Golf IV: deurcylinder /deurslot

Bouwjaar: 1999

hallo allemaal

denk dat mijn deurslot of de deurcylinder aan de bestuurderskant van mij vw golf4 stuk is.


is zoiets zelf te vernieuwen??

heeft iemand enig idee wat een deurslot of een deurcylinder kosten

dank

danny1937

Geplaatst door danny1937 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat is het probleem?
Slot cylinder is vanaf de buitenkant te vervangen,maar het deurslot zelf niet.

danny1937 (0), 16 jaar geleden

[quote=ricky]Wat is het probleem?
Slot cylinder is vanaf de buitenkant te vervangen,maar het deurslot zelf niet.[/quote]
krijg deur wel open met veel gefrunnik,,maar lijkt alsof ik de sleutel veel verder kan doordraaien dan ik normaal kon

zou dit de cylinder zijn??

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Best eerst slotcilinder demonteren.Deur openen,in zijkant zit een gaatje(kan afgedekt zijn door tapje)Daarin met torx schr.draaier bevestigingsring losdraaien(kan er niet helemaal uit! Je voelt de weerstand wel)Tijdens het losdraaien aan slotcilinder trekken,je voelt wel als hij los is.Hoop aleen niet dat de bevestigingsring helemaal los komt en in de deur valt!Dan ben je wel nog effe zoet...

danny1937 (0), 16 jaar geleden

[quote=auto-peter]Best eerst slotcilinder demonteren.Deur openen,in zijkant zit een gaatje(kan afgedekt zijn door tapje)Daarin met torx schr.draaier bevestigingsring losdraaien(kan er niet helemaal uit! Je voelt de weerstand wel)Tijdens het losdraaien aan slotcilinder trekken,je voelt wel als hij los is.Hoop aleen niet dat de bevestigingsring helemaal los komt en in de deur valt!Dan ben je wel nog effe zoet...[/quote]
wat kost een nieuwe cylinder??

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Danny,
Best contact opnemen met vw concessie.Prijzen varieren.Ik denk dat je ook cilinder kan bestellen op sleutelnummer(dan heb je geen 2 sleutels nodig)

danny1937 (0), 16 jaar geleden

[quote=auto-peter]Danny,
Best contact opnemen met vw concessie.Prijzen varieren.Ik denk dat je ook cilinder kan bestellen op sleutelnummer(dan heb je geen 2 sleutels nodig)[/quote]
daar ging ik eigenlijk al vanuit,,,het zal toch niet zo zijn dat je bij het vervangen van een deurclylinder 2 nieuwe sleutels moet aanschaffen???

neem aan dat wanneer ik met mijn sleutelnummer naar een vw dealer ga,ik een losse cylinder kan bestellen,,of zit ik nu helemaal fout?????

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=danny1937]neem aan dat wanneer ik met mijn sleutelnummer naar een vw dealer ga,ik een losse cylinder kan bestellen[/quote]
Ja! wel even het kenteken en legitimatie meenemen.

Gr. paul

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Danny,kan zijn dat op je slotcilinder een nr.of code staat.Tijdje geleden bij mij dat dergelijk prob.nog voorgekomen is.Je hoort het wel bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.