344 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Deuren gaan niet meer van het slot

Bouwjaar: 2006

Wegens mijn vakantie heeft mijn golf 6 drie weken stil gestaan. Vanmorgen wou ik hem weer gebruiken en krijg de deuren niet meer open. Nieuwe batterijen in de sleutels bleek niet de oplossing. Ook gewoon met de sleutel in het slot gaan de deuren niet open.

Heeft iemand hier toevallig ervaring mee ?

Ramon1200

Geplaatst door Ramon1200 , lid sinds 6 maanden geleden

7 Reacties

0

P. Kelder, 6 maanden geleden

Waarschijnlijk is de accu leeg.. tja.. Toevallig een trekhaak met een 13 polige stekker aanwezig ? zo ja dan kun je iets meer.
Anders wordt het een raampje tikken...

Grt. Paul

0

ferdinand, 6 maanden geleden

Ben je lid van de ANWB. Zo ja, bel ze even .Die krijgen hem in de meeste gevallen zo open.
Ferry

0

Hans4045, 6 maanden geleden

via onderzijde stroom op starter zetten

0

P. Kelder, 5 maanden geleden

[quote=ferdinand]Ben je lid van de ANWB. Zo ja, bel ze even .Die krijgen hem in de meeste gevallen zo open.
Ferry[/quote]

De ANWB kan niets meer dan wij met al onze werkplaatsgereedschappen.
Na het afsluiten gaat het slot in safe. Dat wil zeggen dat de deur dan ook niet meer van binnenuit geopend kan worden.
Lepelen langs de portierruit kun je wel vergeten..

Dit wordt ook nog eens bemoeilijkt gezien de accu plat is anders zou je nog op het knopje, binnen op open/sluiten kunnen drukken.

Grt. Paul

0

ferdinand, 5 maanden geleden

Dat wist ik niet.Dit betekent,dat als je in de auto zit en de accu gaat door welke oorzaak dan ook plat,je niet meer uit je auto kan komen anders dan door het raam.En dan moet je geen elec. ramen hebben.Leuke auto,s maken zij tegenwoordig.Dit moest verboden worden.Even nog iets over de ANWB.IK heb ze met een oppompbaar kussentje het raam laten wijken en toen konden zij de deur open maken.Maar op basis van jouw verhaal ,kan dat niet meer.
Ferry

0

jaker, 5 maanden geleden

hallo,ik snap alleen niet dat de deur niet meer open wil met de sleutel in de portierslot cilinder. Zit deze soms vast door oxydatie? dan proberen met kruipolie o.id. het cilindertje weer gangbaar te maken.
Ze zijn ook niet gek bij vw,bij een lege accu kan de wagen altijd geopend worden met de sleutel(mits alles gangbaar is natuurlijk)

0

ferdinand, 5 maanden geleden

Ik ben daar overigens ook van uit gegaan.Maar het zou me niet verbazen als Paul gelijk heeft.Tegenwoordig zitten er allerlei onnodige zaken op een auto.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.