Volkswagen Golf: Deursensor stuk bestuurders kant

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Het linker voorportier van mijn Golf doet vreemd. Mijn cv werkt goed, alleen bij het openen van de linker voorportier gaat de binnen verlichting niet branden. Ook gaat wanneer ik geen andere deuren heb geopend de cv weer op slot, dit duid er op dat de auto niet heeft gezien dat deze deur is open geweest.

Laatst toen het nat weer was maakte de deuren onder het rijden steeds het geluid dat hij ook maakt wanneer je de deuren opslot doet of van slot doet, alleen bewoog het palletje van het slot niet. Het lijkt dus dat de sensor die registreert of de deur open gaat een slecht contact heeft. Is dit probleem eenvoudig te verhelpen? en hoe kan dit verholpen worden?

sanderb

Geplaatst door sanderb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem zit hem in het slot zelf.
Ik vervang hem altijd compleet,maar je schijnt hem soms aardig te kunnen repareren.

Ricky,

sanderb (0), 17 jaar geleden

Dus de sensor die registreert of de deur open gaat zit in het slot zelf?

Hoe kan je dit repareren? Aan welk deel van het slot ligt dit en zijn hier schema's voor te vinden?

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

sander

slot is te repareren, helaas is daar geen schema van. slopen is vaak het probleem niet, destemeer het weer inelkaar zien te krijgen. vaak draait het uit op een nieuw slot.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.