Volkswagen Passat: dieselpomp

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

ik stond met pech anwb heeft hem weer aan de praat gekregen maar zegt dat de diesel pomp kapot is nou heb ik vernomen dat dat vaak kapot gaat bij die autos zit daat een culance op dat jullie weten het gaat om een passat 2005 nieuwe model
alvast bedankt

nijs72

Geplaatst door nijs72 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Even de dealer bellen en chassisnummer en kilometerstand doorgeven.
Ik dacht tot 150.000 km maar weet het niet zeker.

nijs72 (0), 14 jaar geleden

ja heb gedaan en tot 70procent bedankt

nijs72 (0), 14 jaar geleden

maar wat ik niet snap is als de pomp kapot is krijg je de auto toch niet meer aan de gang! nou moet ik wel zeggen dat toen hij afsloeg de meter van de tankinhoud bijna bij rood was is het mogelijk dat hij lucht heeft aangezogen ?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Wat heeft de ANWB dan gedaan om het weer aan de praat te krijgen..?

Dat laatste lijkt me niet het geval.

nijs72 (0), 14 jaar geleden

hij heeft met de houtekant van de hamer op de pomp getikt (best wel hard) en toen moest ik hem starten niet meteen loslaten maar doorstarten na ongeveer 10 sec. doorgestart te hebben sprong hij aan maar de monteur zij ook nadat hij geluisterd had met een stescoop dat hij hoorde dat het lucht aan zoog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.