Volkswagen Passat: Dimlicht rv

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Bij mijn 90pk tdi variant doet het dimlicht rechtsvoor het soms niet. Er is wel 12v aanwezig op de bedrading. Contacten opschuren en contactspray hielp ook niet. Iemand een idee?

Johan5555

Geplaatst door Johan5555 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Petje57 (0) PRO, 18 jaar geleden

Lamp stuk.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

schakelaar defekt

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

Meten is weten

Johan5555 (0), 18 jaar geleden

Dank voor jullie snelle reacties.
De lamp was niet stuk, toch heb ik 'm uit voorzorg vervangen.
Op de plug van de lamp zelf heb ik 12v gemeten, zodat een kabelbreuk of een kapotte schakelaar uit te sluiten is. Even dacht ik nog aan een massaprobleem omdat de lamp soms wel brandt. Kortom: ik snap er geen snars van.

Beunhaas (515) PRO, 18 jaar geleden

Soms is het gloeidraadje stuk,maar maakt tijdelijk contact met de andere kant waardoor hij het dan weer even doet, zit gewoon in het lampje, vroeg of laat gaat ie dan voorgoed uit......

Johan5555 (0), 18 jaar geleden

Zoals gemeld in mijn bericht van 12 juli is de lamp al vervangen. Vanavond een rit Son-Nunspeet en terug. Eens kijken oftie het blijft doen...
Johan

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk ook eens naar de massa aansluiting.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.