Volkswagen Polo: distributieriem of ketting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4-16v

Ik wilde binnenkort misschien een polo aanschaffen. Nu ben ik op internet een interessante tegengekomen en vroeg ik me af of deze (specifiek) een distributieketting of riem heeft. De verkoper gaf namelijk aan dat het een distributieketting betreft, maar tot op heden kwam ik enkel polo's tegen met distributieriemen. Het kenteken is: 90-LZ-XH

Ik kwam op deze site al [url=http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...]dit topic[/url] tegen, maar dit betreft een 1.2 dus ik wist niet of dit ook op ging voor dit type.

Mocht er iemand overigens nog wat tips hebben om op te letten zijn deze uiteraard ook welkom!

bvd.

Attitude

Geplaatst door Attitude (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Oga (0), 10 jaar geleden

Deze auto heeft een Getande riem ( distributieriem )

Attitude (0), 10 jaar geleden

Raar dat de verkoper dan aangeeft dat er een ketting op ligt en jij het tegengestelde aangeeft, maar wat kan ik hier nu mee doen?

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

[quote=Attitude]maar wat kan ik hier nu mee doen?[/quote]
Laten zien en bewijzen dat de auto een riem heeft en geen ketting.

Gr. paul

Attitude (0), 10 jaar geleden

Oke ik weet voldoende. Bedankt!

firedriver (60), 10 jaar geleden

Deze heeft een riem, je kan het ook merken door zijn plastieken distriebutiedeksel , terwijl een ketting een distriebutiedeksel heeft dat uit metaal vervaardigd is.
Gr.


http://www.mister-auto.be/fl/distributie...!01121-1.html

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.