Volkswagen Golf: dood vallen van de motor

Bouwjaar: 1984

ik ben in het bezit van golf cabrio 1800GLI dus een k-jectronic inspuit.
Het probleem is dat sinds korte tijd de motor plots inhoud je ziet dan ook de toeren teller terug naar nul gaan(denk geen spanning even)soms doet zich dit zich dit probleem dagen niet voor, maar vandaag heb ik verschillende keren aan de kant gestaan hij knalt dan ook soms.
Vandaag wel 6 keer uitgevallen starten even loopt de motor en bij het optrekken valt hij dood ,dan start hij weer en kan de rit voort zetten Ik kan alleen iets meten als hij het blijvend begeefd Wie heeft de oplossing of ervaring zulks gelijks.

veloce

Geplaatst door veloce (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Onstekingsmodule of Hall-gever?.

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Rommel eens aan de contactsleutel als de motor loopt? Ik verdenk het elektrisch deel van het contactslot of anders de hall-gever.
Gr.
Paul

veloce (0), 18 jaar geleden

hall-gever vernieuwd dit was waarschijnlijk het euvel maar ik denk dat het moduul ook aan vervangeing toe is daar de auto slecht op toeren komt dit was eerst niet. Kan iemand dit bevestigen cq toelichten. Ik heb het moduul laten testen de tester zei dat hij niet stuk is maar hij zei normaal reageren deze modulen sneller

Wie kan mij de oplossing geven

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Slecht op toeren komen? Je hebt de ontsteking toch wel opnieuw op tijd gezet na het vervangen van de Hall-gever?
Gr.
Paul

veloce (0), 18 jaar geleden

Ja ik heb ongeveer 6 graden voor ontsteking dus dat is het probleem niet ik heb er weer een tijd mee gereden zonder problemen De auto kom moeizaam boven de 4000 toeren

delaney (0), 18 jaar geleden

kan ook gewoon een lekkage zijn in het vacuumsysteem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.