Volkswagen Golf: draadboom golf type IV

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v gti

Ik heb pas een nieuwe autoradio gekocht, nu wil ik die aansluiten en kom tot de conclusie dat alle kabels van de draadboom doorgeknipt waren. Nu heb ik een nieuw ISO blokje gekocht en wil die aansluiten, maar weet niet zo goed wat de kleuren zijn. Kwam zover dat ie het ff'tjes deed maar nix onthield. Nu doet ie dus helemaal niet meer. Heb hem denk ik wel zeker verkeerd aangesloten. Weet iemand een oplossing of een link voor mij, voor de kleuren van de draadboom van de golf ?

Groetjes Robby

donkeyrider

Geplaatst door donkeyrider (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

dikke rood witte draad zijn er twee van welke maakt niet uit is de constante plus
dan heb je een zwart draadje de massa
dan een rood/zwart draadje de geschakelde plus rest van de draden af isoleren is alleen voor orginele radio s

gr.marco

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer de zekeringen ook even met die grappen van je kan er wel eens een zekering knappen ook die van de radio

donkeyrider (0), 16 jaar geleden

Dank je poppekast. Als ik de plus van de autoradio op het rood/zwarte draadje aansluit gaat de radio dan ook uit als ik me contact uitdraai ? En op welke kleur komt de memory van de autoradio ? Sorry hoor zijn mischien hele simpele vragen voor jullie, but i don't know :)

Groet Robby

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

rood wit is het geheugendraatje en de rood zwarte zet je radio uit als je de sleutel er uit trekt ondhoud hij de zenders niet moet je die twee even omwisselen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.