Volkswagen Golf 4 1.6: Draagarmrubber

Bouwjaar: 1999



Mijn auto zweeft met wat rare bewegingen, schommelen meer eigenlijk, een bandenboer vond dat het aan de draagarmrubbers (voor) ligt omdat ze gescheurd zijn.

1 Kan dit de reden zijn?
2 Ik heb met een monteur gesproken daarover, die zegt dat het vervangen van die rubbers nooit lukt en daarom moet ik de draagarmen vervangen, en dit kost me 350,00 euro's terwijl de rubbers zelf kosten niet eens 10 euro. Is dit correct? Is er echt geen andere oplossing?

Alvast bedankt

Groetjes
Ari

Arido

Geplaatst door Arido (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Fredo (0), 19 jaar geleden

Draagarmrubbers vervangen is inderdaad niet zo eenvoudig. De rubbers moeten in een draagarm geperst worden en nadien moet de wagen ook uitgelijnd worden.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


draagarm rubber vervangen bij dit type is een vrij simpele klus!!

het valt allemaal wel mee..

je moet de mensen niet zo laten schikken!! frederik.. ;^)


paul,

Fredo (0), 19 jaar geleden

Sorry Paul. Ik heb er inderdaad vrij algemeen op geantwoord. Dit type ken ik niet specifiek en daarom dacht ik dat het niet zo'n eenvoudige klus was. Maar algemeen gezien is een draagarmrubber vervangen niet zo'n eenvoudige klus.

Arido (0), 19 jaar geleden

Dat vind ik nou zo vreemd, twee rubbers zijn versleten of gescheurd en die kosten misschien 10 euro en toch kost het je 350 euro, is dit niet gemeen van de fabrikant? Je bent verplicht om overbodige onderdelen te kopen

Maar is het echt onmogelijk, want ik hoor hier verschillende stemmen? Frederik ik vind uitlijnen geen probleem zolang die rubbers vervangen zijn.

Gr
Ari

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


die 350,- is wat overdreven!! per kant een half uur werk!!

het stelt echt geen bal voor!


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.