Volkswagen Golf: geen binnen verlichting,electri ruiten,centrale vergrendelin

Bouwjaar: 1998

van een golf 4 bj1998 1900tdi 110 pk centrale vergrendeling op afstansbediening werkt niet meer electriche ruiten en binnen verlichting werkt niet meer alles in een keer uit gevallen en start niet direct slaat aan en valt weer stil soms niet soms wel relais 109 al vervangen iemand een idee wat dit kan zijn mvg Rudy

Rudy499

Geplaatst door Rudy499 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Gizmo3764 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zijn erg geen zekeringen kapot?? Zoveel in eenkeer in wel pech hebben... en bij het starten brand dan niet het startblokkerings lampje op het dashboard??

nijkamp (0) PRO, 19 jaar geleden

comfortmodul defect

Rudy499 (0) PRO, 19 jaar geleden

zekeringen nagezien allemaal ok

remo9453 (0), 19 jaar geleden

haal de radio er eens uit, het kan zijn dat deze verkeerd zit aangesloten waardoor o.a de cv niet meer werkt.

Rudy499 (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo ben je zeker dat het de comfortmodul zou zijn zou dat start probleem daar ook mee te maken hebben je start de wagen slaat aan en valt weer stil soms slaat hij niet aan soms slaat hij aan en blijt draaien ik zal morgen gaan zien of ze een comfortmodul binnen hebben alvast bedankt voor de reactie

Rudy499 (0) PRO, 19 jaar geleden

de radio zit er al meer dan een jaar in

Xius (0), 19 jaar geleden

Volgens mij ben jij niet de enige, is een gekend probleem bij VW. Dacht dat het een relais was ofzo, het kan ook aan de alternator liggen?

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

laat de auto eens uitlezen hier word je meschien wijzer van

jurrien (0), 19 jaar geleden

het kan natuurlijk een kabel breuk tussen carrosserie en de deur zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.