Volkswagen Golf III : draagarmrubbers Golf Type3

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hoi,
Mijn auto is net afgekeurd wegens versleten draagarmrubbers..Nu schijnen deze volgens de garage rond de 60 euro's per stuk te kosten maar het vervangen van deze (achter) rubbers gaat me volgens de garage zo'n 400 euro kosten!!! Nu heb ik hier niet zoveel verstand van maar is dit een normale prijs???
Heb de draagrubbers namenlijk op internet gevonden voor ongeveer 7 euro per stuk.

Ook heb ik al een tijdje een lekkage op de vloer bij de bestuurdersstoel. Heb de ruit, bekleding er al uit gehad bij de garage maar ze hebben t lek nog niet gevonden. Ook de rubbers bij de ruitenwisser is al nagekeken.
Zijkant en voorkant interieur blijft droog maar als het regent vormt zich een plas..

Heeft er svp iemand advies voor me?

Bij voorbaat dank

kadi

Kadischa

Geplaatst door Kadischa (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedoel je de achteras rubbers,of de achterste rubbers van de draagarmen aan de voorkant.
Voor achteras rubbers is deze prijs (bij de dealer) wel normaal denk ik,reken maar uit,is zeker een uur of 3 werk en uurloon bij dealer ligt rond de €85.
Voorste draagarmrubbers zijn ongeveer 1 uur werk.

Die lekkage kan ook van vooren komen,auto natspuiten met tuinslang op de voorruit en dan kijken bij/achter de zekeringkast of je water naar binnen ziet komen.

Kadischa (0), 15 jaar geleden

Hoi Ricky,
Nee het zijn de achterste draagarmrubbers. Ben niet bij een dealer maar een gewone garage geweest. Heb de draagarmrubbers net gekocht voor 10 euro's nu nog vervangen.. iemand tips??
Dank voor de tip lekkage!

Groet

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Het vervangen zelf is niet zo moeilijk,auto op de brug,achteras er onderuit,maar probleem is vaak dat de oude rubbers altijd vastgerot zitten,daar gaat vaak veel tijd in zitten.
Ga gewoon een paar garage's langs en vraag wat het kost om te vervangen,dealer heeft dezelfde prijs ivm pakketprijzen (staat dacht ik volgens pon 1.5 uur voor,wat je niet gaat halen),maar uni's kunnen wel wat verschillen in prijs.
Ze moeten er wel in een bepaalde stand ingebouwd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.