Volkswagen Golf V: Dsg versnellingsbak probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Hallo,

Heb een volkswagen golf v gti met dsg versnellingsbak.
Heb daar nu een klein probleem mee.
De versnellingsbak schakelt onder normale omstandigheden perfect! ook bij gebruik van de kickdown netje naar maximaal toerental en schakelt soepel door.
Echter bij gebruik van de flippers is het bij warme motor niet helemaal fijn, als je volgas geeft en vervolgens bij 4500 a 5500 toeren doorschakelt valt het motor vermogen terug voor een halve seconden en vervolgens weer erop wat een schok veroorzaakt bij het doorschakelen.
De Dsg olie is net ververst en de auto heeft 60.000km gereden.
Ik heb het idee dat het na het olie verversen is ontstaan maar weet dat niet zeker.

Bij de dealer krijg ik geen normaal antwoord vandaar dat ik het hier plaats.

janssen787

Geplaatst door janssen787 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

terug naar de dealer en een normaaal antwoord opeisen; krijg je dat niet, confronteer je dealer dan dat je het probleem zelf bij pon gaat voorleggen.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Ja zo en zo terug gaan en zeggen dat het na verversen is gekomen in jouw ogen,laat ze storing uitlezen van zowel de bak als de motor,kijken of daar wat uitkomt.
Maar problemen met de dsg bak komen vaker voor,meestal loopt dat uit op het vervangen van de mechatronica (electronische deel van de bak).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.