Volkswagen GOLF: duurt zeker 10 km voor hij op temperatuur is

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Mijn golf TSI 1400 heeft zeker 10 km nodig voor op 90 graden te komen . Is dit normaal bij deze auto.

hondacbr600f

Geplaatst door hondacbr600f (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Tiguan (0) PRO, 8 jaar geleden

voor dat de wijzer op 90 graden komt, is het wel warm in de auto, of duurt dat ook zo lang? 10KM
is de auto uit gelezen op evt storingen

hondacbr600f (0) PRO, 8 jaar geleden

Hij begint wel met een beetje warme lucht te blazen,maar als hij dan na 10 km op 90 graden komt dan begint hij echt goed te warmen ! Heb de auto al laten nakijken zeggen dat er niks mis mee is .Heb nog twee auto's die zijn bij ongeveer 3 km op temperatuur.Wil alleen weten of er nog tsi rijders zijn die dit probleem ook hebben .

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

In welke omstandigheden is dit dan? Gelijk bv de snelweg op dan duurt het langer met deze kou. Zijn die andere auto's met precies dezelfde motor? Zo niet, dan geen vergelijking mogelijk.
Zit wel een variabele waterpomp op en zou misschien kunnen dat deze op steeds koelen blijft staan (zie vacuumslangetje e.d.) of thermostaat stuk of de sensor geeft verkeerd aan of er is idd niets aan de hand.

hondacbr600f (0) PRO, 8 jaar geleden

Die andere auto's zijn van een ander merk. Rij met de auto geen snelweg als ik ga werken. Zou graag eens iemand met de dezelfde auto willen vragen.

Ruud10657 (0) PRO, 8 jaar geleden

Laatst een Bora en Audi A3 gehad. Beide het zelfde probleem, ..gingen na lang stationair draaien ook nog koken...........beide de waaier van de waterpomp gescheurd waardoor deze niet/niet goed meedraaide. Verwarming werd niet goed warm, motor werd rijdend niet goed warm. Bij lang stationair draaien gingen ze koken. Waterpompen vernieuwd, problemen over.

hondacbr600f (0) PRO, 8 jaar geleden

Dankjewel hier kan ik wel wat mee denk ik. ga het eens in de gaten houden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.