Volkswagen Golf: dynamo

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 aam

Als ik mijn electrische achter ramen tegelijk open doe als ik stil sta,slaat de motor af,dit heb ik niet als ik het met de voorramen doe,wel merk ik dat het toerental van 950 naar beneden de 400 gaat.De accu is ongeveer 1.5 jaar dus het lijkt mij dat het daar niet aan kan liggen,iemand suggesties..? (dynamo zit er al 210.000 km in,de originele)Dit probleem speelt niet als ik rij.

johan74

Geplaatst door johan74 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RobMechanic (0), 16 jaar geleden

Is er waarschijnlijk een raammotor die zwaar loopt door mechnasche oorzaak of defect in de motor, hierdoor wordt de spanningsval te groot en kan de motor afslaan. Zou de raammotor beide eens controleren en het raammechnisme op zwaar aanlopen.

johan74 (0), 16 jaar geleden

Als ik de achterramen 1 voor 1 doe,heb ik er geen last van,en als ik licht stuur,dan zakt het toerental ook,voor mijn gevoel lijkt het wel of de dynamo het niet trekt,maar ik ben geen monteur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.