Volkswagen Golf IV: ECU Golf 4 AKL

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: AKL

Hallo,ik heb een probleem met een golf 4,loopt absoluut niet goed verdenk zelf het gasklephuis reageert vreemd op het gaspedaal,maar nu komt het,ik kom niet in de ecu batterij spanning 13,5 volt ,ecu gewisseld(nieuwe 06a 906 019 BF)bedrading van en naar computer gecontroleerd maar geen resultaat of veranderingen,ik kan met vagcom in het menu komen,maar kies ik 01 engine logt vagcom in gaat ALLEEN het menutje fault codes branden en gooit vagcom mij eruit naar een paar seconden,ik kan ook alleen zo ver komen als de motor loopt.de accu is nieuw...spanning komt ook aan bij de ecu,in alle andere functies van vagcom kan ik in komen,bij andere auto`s werkt mijn laptop foutloos dus daar ligt het niet aan.iemand een ideetje?

tjeert

Geplaatst door tjeert (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

probeer het eens met afgekoppelde radio.


gr john

tjeert (0) PRO, 13 jaar geleden

zit geen radio in..

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

dus je kan alles van de auto uitlezen behalve de motor?

tjeert (0) PRO, 13 jaar geleden

ja alle,s behalve de motor

necfan (0) PRO, 13 jaar geleden

controleer massa punt op schutbord deze zit onder de parafan in het midden en anders zekering houder incl stekkers op accu

gr van martijn

tjeert (0) PRO, 13 jaar geleden

alle massa punten heb ik gecontroleerd,ook onder de accu en de zekeringen plus de stekker bij de accu,stuurstroomrelais van de ecu ook vervangen onder het dashboard...

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

draad van ecu naar diagnosestekker ook gecontroleerd? anders een bypass van ecu naar diagnosestekker leggen.


gr john

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan ook hetvolgende even proberen, dit werkt heel vaak wel als je bv niet in de ABS e.d. komt,

Ga naar start, met de rechtermuisknop op deze computer, dan op eigenschappen, neem tabblad hardware en klik op apparaat beheer, dan op de + klikken ( Poorten com en LPT ) en selecteer de juiste compoort, ik neem aan de USB ? Druk rechtermuis knop eigenschappen, selecteer poort tabblad instellingen klik op de knop geavanceerd, zet de 'latency Timer' (ms) eens op 8 en klik op toepassen / ok.

Gr Stefan

tjeert (0) PRO, 13 jaar geleden

Intussen weer wat verder,en ook niet,geprobeerd de computer(laptop)anders in te stellen,geen resultaat.is er iemand die schema`s van de k lijn en zekeringkast heeft,met name het diagnose gebeuren?

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Diagnose stekker T16 :

[url=http://img202.imageshack.us/i/37587988.p...][img]http://img202.imageshack.us/img202/6515/...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.