Volkswagen Polo: ECU volkswagen polo 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUA

Het opnieuw coderen van een gebruikte ecu van de sloop volgens de dealer is dit niet mogelijk wie heeft hier een oplossing voor wij hebben een snapontester.

destroyer

Geplaatst door destroyer (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Moet wel werken lijkt mij,gaat met de testkast via een online verbinding met de importeur en zo de ecu aan passen aan instrumentenpaneel.

destroyer (0) PRO, 16 jaar geleden

we hebben het over een motor ecu met een aparte startblokkering en chassisnummer staat in motorecu en daar schijnt het probleem te zitten. legaal kan het dan niet om een gebruikt
ecu omte bouwen??

tobias00111 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Legaal is dit geen enkel probleem, dat zou betekenen dat je geen enkel tweedehands stuurapparaat mag inbouwen, want overal staat een chassisnummer in. Ga eens naar www.motor-ecu.nl Zij kunnen je waarsch verder helpen met dit soort van problemen.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Testkast zal waarschijnlijk alleen zeggen dat de ecu al gebruikt is,en dan zou het programma naar mijn idee gewoon doorgaan.
Maar probeer het eens,zoveel werk is et niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.