Volkswagen Passat: EGR-klep Dicht gemaakt probleem verholpen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 tdi

Hallo mijn probleem met de roetuitstoot is verholpen ben vanmiddag bij Paul Kelder geweest en die heeft de EGR klep dicht gemaakt..De auto is nu veel directer en roet bijna niet meer...verder heeft Paul me auto aan de diagose computer gehad waarna alles doorgemeten is.
Tevens heeft nog wat mankementjes ondekt aan de auto die komen gaan zoals de draagarm voor koppelingsplaten en distributieriem tevens is er naar mn luchtfilter gekeken en intrieur en die waren ook aan vervanging toe raad iedereen aan die iets heeft met zijn volkswagen/audi naar Paul toe te gaan.Mijn auto rijd top nu en roet niet meer en de mensen op straat kuchen ook nie meer als ik optrek.....

tonnie24

Geplaatst door tonnie24 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

ok dan, al moeten we misschien reclame voor de posts gaan zetten ;)

groetjes :)

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

De meeste professionals hier zijn goede platsen om naar toe te gaan, als je hier raad en daad geeft zegt dat wat over de mensen ;)

Maareh, je bent weer geholpen :D

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.